• ZHANGJIAGANG SAIJIA MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD.
  James
  De tapijt machine van de steunuitdrijving is goede kwaliteit, is het mooi en de output is stabiel, is dit een betrouwbaar bedrijf!
 • ZHANGJIAGANG SAIJIA MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD.
  Shrif
  Dit is een professionele fabrikant! Ik ben tevreden met uw pvc-pijplijn!
 • ZHANGJIAGANG SAIJIA MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD.
  Sofia
  Deze pvc-rand het verbinden lijn is zeer goed, en de na-saes-latere dienst is goed. De machine is gemakkelijk te werken en de output is stabiel!
Contactpersoon : John Yu
Telefoonnummer : 008613301561523
whatsapp : +8613301561523

Muurcomité de Lijn van de het Profieluitdrijving van Productiepvc/WPC-Profielextruder die Machine maken

Plaats van herkomst Zhangjiagang, China
Merknaam XPM
Certificering CE,ISO
Modelnummer XDXC180/240/300/400/500
Min. bestelaantal 1 reeks
Prijs 40,000-50,000 USD/SET
Verpakking Details HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING VERPAKKING EN PLASTIC FILM
Levertijd 45 werkdagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 20 REEKSEN per Maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Schakelaarmerk SIEMENS Grondstof Pvc
Kleur Aangepast schroef Kegel Tweelingschroef
Garantie 1 jaar Omschakelaar ABB
Voltage 220V, 380V of Aangepast Toepassing Plastic Pijp
Output 150-320Kg/H Motormacht 37-110KW
Hoog licht

wpc pvc-de Lijnce van de Profieluitdrijving

,

Pvc-de Lijn ISO9001 van de Profieluitdrijving

,

wpc uitdrijvingsmachine 320Kg/HR

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Muurcomité de Lijn van de het Profieluitdrijving van Productiepvc/WPC-Profielextruder die Machine maken

 

Productomschrijving:

 

WPC-de uitdrijvingsmachine/pvc-de productielijn van het muurpaneel/WPC-de profielextruder die machine maken kunnen worden besproken gebaseerd op verschillende materialen, is het een soort hoog rendementmateriaal voor plastic uitdrijving, wordt het hoofdzakelijk samengesteld door krachtvoeder, zijn de zachte plasticizationschroef en het vat, hoge precisieversnellingsbak, uitlaatsysteem, het eigenschappen van zich zelfs het mengen, betere plasticization, het stabiele werken, hoge capaciteit, en het is geschikt voor de producten van opbrengspvc van gemengd poeder, binnen verschillende vorm en ander hulpmateriaal, het kan plastic pijp, profiel, raad, blad, korrels etc. produceren.
Muurcomité de Lijn van de het Profieluitdrijving van Productiepvc/WPC-Profielextruder die Machine maken 0
Extruderdetails:
1. SJZ-de Extrudermachine van de Reeks Kegel Tweelingschroef - de uitdrijving die van het de muurpaneel van pvc WPC machineinstallatie maken.
2.Gearbox: goedkeurend super kwaliteitsversnellingsbak en reductiemiddel, met aardig overzicht, het stabiele lopen, de diensttijd met geringe geluidssterkte en lange.
3.Extruding het controlerende systeem van de vattemperatuur: goedkeurend gegoten aluminiumverwarmers met roestvrij staaldekking, wind koelsysteem, verzekerend goede eigenschappen van het koelen en verwarmend, precisietemperatuur het controleren.
4.Screw en vat: de schroefkern die met interne temperatuur controlerend die systeem, vat installeren met het vacuüm ontgassen systeem wordt uitgerust, kan het afvalgas van de grondstof van de hand doen die super kwaliteit van de producten kan waarborgen.

5. Het Elektroelement van Siemens: onze machine kiest hoogte - het kwaliteitsmateriaal voor het produceren van elk detailleert. Elementsis van SIEMENS goed-kent grootste kwaliteit, werkt de waarborgmachine.

Muurcomité de Lijn van de het Profieluitdrijving van Productiepvc/WPC-Profielextruder die Machine maken 1

 

Uitdrijvingsstroom:

WPC-uitdrijvingsmachine/pvc-de productielijn van het muurpaneel/WPC-profielextruder die machine maken: SJZ-van de de Extrudermachine → van de Reeks Kegel Tweelingschroef van de de Matrijzenvorm → Vacuüm de Kaliberbepalingslijst → afstand-van → Snijmachine→ Stapelaar.
(Nota: Andere Hulpmachine, zoals Maalmachine, Pulverizer, Mixer, zal volgens de eisen van de cliënt worden verstrekt)

1. Vorm - pvc-Plafond en de extrudermachine van het muurpaneel.
2. Vacuüm het kalibreren tank: met twee aluminiumrekken, om diverse uitdrijvende matrijzen te installeren, maakt het belangrijkste lichaam van de tank van roestvrij staal, lange de diensttijd.
3. Afstand van: 2 wetten afstand-van machine worden verstrekt om verschillende die breedte van profielen, afstand-van snelheid te vervaardigen door ABB omschakelaar wordt geregeerd.
4. Snijmachine: zaagknipsel, met het systeem van de stofinzameling
. het lamineren 5 machine & hete stempelmachine

Muurcomité de Lijn van de het Profieluitdrijving van Productiepvc/WPC-Profielextruder die Machine maken 2

Technische Parameter

1. Pvc-de de uitdrijvingsmachine van het muurpaneel is een soort speciaal materiaal om pvc-samenstelling uit te drijven. Met verschillende soorten vormen en hulpmachines, kan het veroorzaakte alle soorten van pvc-plastiek, profiel, plaatmateriaal, bladmateriaal, barmateriaal en korreling.
2. Pvc-de uitdrijving voor plastic plafondpaneel heeft olie koelsysteem toegepast. Het vat wordt gekoeld door speciaal wind koelsysteem.
3. Plafondcomité en van het muurpaneel het systeem van de extruderinstallatie heeft speciale computercontrole toegepast. Volgens klantenvereisten, kan de redelijkste structuur van kegel tweelingschroef worden gemaakt om beste plastic stadsprestaties en materiële kwaliteit te bereiken
4. De plastic Extrudermachine voor Muurpaneel wordt gemaakt door molenaar van de hoge precisie de speciale digitale schroef; het uitdrijven van bezit kan hoogst worden geharmoniseerd. Het heeft ten eerste geavanceerde techniek geïntroduceerd om schroef met veranderlijke hoogte en diepte te produceren, zodat het materiaal zachter kan worden geschoren en snijden.
5. De distributiedoos op Muurcomité die machine maken wordt speciaal ontworpen, wordt het lager van de trekkrachtkracht volledig ingevoerd, en de aandrijvingslevensduur kan worden verlengd. Het kan grote het uitdrijven druk dragen.
6. De plastic uitdrijving voor pvc-muur panl en het elektrosysteem van het plafondpaneel heeft hoofdzakelijk ingevoerde delen toegepast, heeft het veelvoudig alarmsysteem, en er zijn weinig problemen die gemakkelijk kunnen worden geëlimineerd. Het koelsysteem heeft speciaal ontwerp toegepast, wordt het gebied van de hitteemissie vergroot, is koelen snel, en de tolerantie van de temperatuurcontrole kan ± zijn 1 graad.

Muurcomité de Lijn van de het Profieluitdrijving van Productiepvc/WPC-Profielextruder die Machine maken 3

Model SJZ45 SJZ51 SJZ65 SJZ80 SJZ92
Schroefdiameter (mm) 45/100 51/105 65/132 80/156 92/188
De snelheid van de schroefomwenteling (r/min) 4-45.5 1-30 1-34.7 1-36.9 1-32.9
Efficiënte lengte van schroef (mm) 1000 1050 1430 1800 2520
Hoofdmotormacht (kW) 15 22 37 55 90
Vat het verwarmen macht (kW) 12 18 24 36 48
Capaciteit (kg/u) 95 110 250 380 520
Centrale hoogte (mm) 1000
Netto Gewicht (kg) 3000 3200 5000 6500 7500

 

Muurcomité de Lijn van de het Profieluitdrijving van Productiepvc/WPC-Profielextruder die Machine maken 4